Tässä jamassa on nyt kassi, josta puhetta tuossa aiemminkin. Oli aikomus virkata siihen vielä lehtiä ja laittaa valkosia kukkanappeja niihin kiinni, mut nyt ei pysty! Ja miks ei pysty? Koska uus työ puskee väkisin päälle. Kärsivällisyys tähän kassiin loppu nyt! Katotaa, jos vielä joskus lisään koristeita, mut nyt kutsuu tunika nro 2.

1242211717_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Punainen on jotain ikivanhaa vauvalankaa. Vihreä on 7-veikkaa. Hukkaputken, tai siis kahvojen, sisällä kulkee 2 sukkahousut. Yhteensä käytin 4 sukkarit. Kassissa on musta vuorikangas, jonka ompelin käsin kassin reunaan kiinni. Se ois saanu  olla jotain tukusampaa kangasta, mut paras viisaus on aina jälkiviisaus.  Valmista nyt kuitenkin tuli, ja se on aina positiivinen asia!

Ja Suomi pääsi kuin pääsikin finaaliin! Kyllä se siinä porukassa ihan edukseen erottuikin. En kuitenkaan jaksa uskoa ihan viimeseen voittoon asti. Lava oli jotenkin valtava, sinne hukkui kaikki esiintyjät, joilla ei ollu mahtirekvisiittaa itellä. Sit se oli jotenkin liian kirjavaa, siitä ei oikein kunnolla ees erottanu esiintyjiä. LIsäksi äänentoistossa oli vikaa? Huomasitteko te mitään? Ääni oli laulajan osalta liian heikko ja se suorastaan aaltoili ajoittain. Vai onko meiän telkassa, vai minun korvissa vikaa?

Ihana aurinkoinen päivä, mutta ei mikään lämmin. Tuulee ja muutama pisara äsken tipahteli.