Pistetäänpä tähän kuva Nekun mökillä tekemästä puuoliosta, vai olikohan se kissa. Sielä mökillä kun on nyt vähä ylitarjontaa tosta puumateriaalista. Onko mitään ideoita, mihin voisi käyttää puupöllejä? Tai muotoilla siitä jotain?

1243346082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen sain tunikan valmiiksi, paitsi hihat puuttuu. Tää Nalle ei oo niin laskeutuvaa, kuin oli aiempi versio bambu-langasta.  Annoinkin sen aikasemman äipälle, kun se oli hänelle mieluisampi.

Eilen olin myös kauneuskutsuilla. Siellä sutattiin naamaan kaikenlaisia mönjiä ja lopuksi meikattiin. Miähän en yleensä semmosta harrasta juur ollenkaan ja olinkin monen mielestä ihan eri näkönen. Itellä oli lähinnä inkkarimainen olo niissä "sotamaalauksissa", vaikka ne oli aika kevyet.  Puhetta oli myös värianalyysistä. Se ois oikeestaan tosi mielenkiintosta. En kyl semmoseenkaan ilmottautunu, mut kiinnostais. Sen oon ainakin huomannu, et vanhemmiten värimaailma muuttuu. Ne värit, joista nuorena tykkäsi, ei oo enää suosikkeja ja värit, joita ennen kartteli, tuntuu nyt aika kivoilta.

Tänään sain uuet lasini! Tai kyllähän niistä piti 3 ja puolsataa maksaa. Piti nimittäin käydä näöntarkastuksessa (vai olenkohan jo asiasta maininnut?). Luulin, et oli tullu ikänäkö, kun en nähny lähelle kunnolla. Eikä mitä! Olenkin entistä enemmän kierosilmäinen! Ei siis vielä kakstehoja. Tässä kuva laseistakin, kun ne on niin IHANAT. ja kevyet. Sangat on titaania. Vähän pelottaa, et kestääkö ne kuinka hyvin, mut kyllä se myyjä vakuutteli.

1243346788_img-d41d8cd98f00b204e9800998e