Meikäläisen ylimatalat paineet on tänää vähä kohonnu, kun on ollu kaikenlaista sutinaa. Oikeestaan jo illalla vahingossa huomasin vanhimman lapsukaisen varpaat. Totesin, et niitä ei kohta enää ole, jos märkää tulee siihen malliin! Ei voi olla totta, että hän ei oo pihahtanukaan asiasta! Ei mitään käsitystä mistä ne on alun perin ärtyny. Lääkäri veikkasi, et leikattu kynnet sivuista liian syvälle. Poika on viime aikoina kävelly koulumatkojakin rikkoutuneen pyörän takia. Eikä oo valittanu!!!!!

Tänää sovittii, et laitan tekstaria, kun tiedän millon pääsee lääkäriin. Ihan kiva, et pääs aika nopeesti, mut poika ei vaan muistanu kattoa puhelinta!!!! Ihan pikkusen kuohahti, kun jouduin ettimään hänet sieltä koulusta. Opettajien huone (jonka kysymällä löysin) oli lukossa ja siel yks ope vaan katto, et mitä toi eukko tota ovea rämppää, eikä tullu avaamaan! Onneks tuli sit minun vanha ope lukioajoilta ja tunnisti minut. Aika nopeesti löyty luokka. Toivottavasti poikaakin nolotti, kun äitee hakee.

10 päivän antibioottikuuri ja yletöntä suihkuttamista vedellä ja desinfiointiaineella.

Blogilistaa selaillessa osu silmiin mukava yllätys. Kiitos vaan!  Hanna oli antanu minulle tunnustuksen. Sieltä löytyy kaikenlaisia paakelsseja ja kaakkuja. Käykäähän tekin kattomassa ja ihmettelemässä.

1241607189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Herkkusieniviljelmä on edenny seuraavaan vaiheeseen. Viikon muhittuaan kannen alla styroxlootassa kantta pidetään poissa 1 vuorokausi. Hieman rihmastoa oli tullut näkyviin reunoilta. Ne piti peittää mullalla uudestaan, jotta rihmastot kulkisivat reunoilta keskemmälle päin.  Yhtään herkkusientä en siis viel päässy poimimaan.Jalka suussa

Ja P.S. ne Nekun avaimetkin sitte illalla taas löyty. Ne oli sen superpallon vieressä.