Kalaa pitäis syödä usein, mut miä oon tosi huono kalakokki. Uuessa Pirkka-lehessä oli tällanen ohje.

1244032307_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 parsakaali (laitoin pakastepussin)

600g tuoreita ahvenia tai ahvenfilepakastetta (laitoin lohikuutioita pakasteesta)

2rkl sitruunamehua

3/4 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1½ dl ruohosipulia hienonnettuna

1tlk ruokakermaa (2dl)

½ pkt sinihomejuustomuruja

1dl cashew -pähkinöitä

pinnalle ruohosipulia hienonnettuna

Tuore parsakaali kiehautetaan suolavedessä. Mausta kalat. Ladotaan aineet vuokaan. Paistetaan 200 asteessa n.20min ja ripotellaan sitten pinnalle ruohosipulia.

Kesälomasta kyseltiin ja se on heinäkuussa. Onneksi eessäpäin :D