Taas yksi yö nojatuolissa takana. Minulla on vissiin pääkin jo ihan täynnä limaa. Ei vaan tule kuume. Aamut ja illat on pahimpia. Toistaiseksi vartun, että aika vie tän pois. Tää on varmaan sitä samaa virusta, jonka vanhin poika ensin jostain haravoi ja muut lapset perässä.  Tupunakin tuola kommentissa ihmetteli, kun olin jaksanu piirakan väsätä. Välillä on olevinaan ihan kohtalainen olo ja silloin aina kuvittelen, että nyt tää rupee helpottamaan ja voi tehä tavallisia asioita. Kyllä minul kävi mielessä, et onneks kaikki on jo ollu kipeenä, tai ne tulis, kun ne syö tätä minun tekemää piirakkaa.

"Vauvan" (aika ison vauvan) neule on edenny kerros kerrokselta etukappaleen verran etiäpäin.

1244623213_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä on hirveesti kaikkia pelejä, mut kukaan ei yleensä pelaa niitä. Nyt on kesälomalla pelattu jo kahta ja teinkin oikein tonne sivuun lootan, että mitä kaikkia ei-sähkösiä pelejä meillä kesäloman mittaan pelaillaan. Osakepeli on ehdoton ykkönen, vaikka harvoin kaivetaakin esille. Se on jo minun lapsuuden peruja. Vähän samanlainen, kun Monopoli.  Eilen Nekku kaivo esiin minikokosen Mastermindin.  Miä muistan pelanneeni sitä jo lapsena kaverilla. Sitä on nyt innostunu kaikki kokeilemaan, erityisesti vanhin poika on siinä haka. Tunteeko kukaan näitä pelejä? Voisin joskus ottaa niistä kuviakin, jos jotakuta kiinnostaa?

Minuu naurattaa, kun meillä on ihan oikeesti toi Euroviisuhomma jääny taas päälle. Miä tykkään katella niitä ja Nekku on nyt viime päivinä katellu niitä useamman kerran. Nyt se on tehny listan niistä, jotka oli sen mielestä parhaita. Nyt se keikkuu tossa vieressä ja lukee tota listaa ja laulaa aina pätkän jokaisesta, et tietäisin mistä on kyse Hymy