Huomenna lähetään Nekun kanssa musiikkileirille. Miä lähen valvojaksi. Pitkän aikaa piti miettiä, minkä käsityön otan mukaan. Päädyin sukkapuikkoihin, mut mikä lanka. Sitä ettiessä silmiin osu valkoset merinot varastossa. Päätinpä sitte velä illalla koolata ne. Luulin, et tulee jotain limeä tai vastaavaa vihreää. Kool Aid -pussin nimi oli Jamaika ja pussi oli vihreä. Yllätys, yllätys! Väri oli punasta. No eihän siinä mitään. Langat kyytiin vaan. Lopputulos tässä.

1246177227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tommosta vähä kirjavaa. Ne on vielä pihalla kuivamassa ja pitäis illalla keriäkin valmiiks.  Katotaa mitä saan leirillä aikaseks, vai käynkö vaan ulkoiluttamassa lankoja ja puikkoja.

Asuntovaunu on siivottu. Ohhoh!! Kun tullaan Nekun kanssa leiriltä, on nuorempi poika lähteny isoseksi rippileirille ja vanhempi lähtee heti seuraavana päivänä Sotahuuto -leirille. (älkää kysykö mikä se on, se liittyy johonkin keskiaikajuttuun ja softismiekkailuun). Me voitais lähteä vähän vaunuilemaan, kun pojat on leireillään. 

Mies aikoo alkuviikosta lähteä Rautaperseajoon. Tiiättekö mikä se on? Moottorpyörällä ajetaan vuorokauden aikana  1609 km vähintään. Bensiskuitit kerätään talteen ja lähetetään jonnekin, jossa päätetään hyväksytäänkö suoritus.

Pian lähetään Tykkimäen huvipuistoon. Aurinko paistaa ja kohta ihra tirisee :D