Tää päivä on ollu harmaa ja aika kylmäkin. Johtuu varmaan siitäkin, et minulla on kurkku kipeä ja vähä puolkuntonen olo. Ei kuitenkaan kuumetta, niin kun jo yöllä ehin luulla.  Töissä olin, vaikka olikin yks raskaimmista päivistä, koska ei ollu paljoo varsinaisia töitä. Siivottiin kimpassa jopa meiän työtila, ja silti jäi yliaikaa. Kirjallisia hommia aina olis, mut ei niitäkään aina jaksa tehä. Etenkään, jos järki ei yhtää juokse.

Ja kalaruoka oli minusta ihan hyvää, kun Tupuna sitä kyseli. Lapset ei tietenkään kaikki taas tykänneet siitä, mut ei semmosta ruokaa oo keksittykään, mistä ne kaikki tykkäis.

Tänään tuli Suuri Käsityölehti ja sen lisäksi ehin aamulla kaupas piipahtaes ostaa Modan tuplanumeron. Sielä olikin aika kivoja pikkuneuleita. Kukahan ne toteuttais??

2 kertaa jo käyty fysikaalisessa hoidossa, mut peukalossa ei vieläkään oikein veri kierrä. Pistelyä on. Enkä oo eilenkään ees neulonu yhtään.

Kevättalvella yritin tehä Peppi -peruukkia langasta. Homma jäi vähä kesken, mut kyllä se ois ollu mahollista toteuttaa. Vetelin lankoja Nekun virkkaaman pipon läpi.

1244123093_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Luulen että Bob Marley olis lähempänä.

Ai niin ja minulle on luvattu lainaan Oksasen kirja Puhdistus. Ootan mielenkiinnolla.