Tämän  viikon töistä nimittäin. Muuten ois ollu muutamalta vuodelta vielä pitämättömiä sairaslomapäiviä, mut ku en ois sit päässy tämäniltaiseen palaveriin. Jokuhan se ois heti kattonu, et mitäs toi tuola istuu, kun ei ollu töissäkään. No. Mut ei mulla ollu mitään kuumettakaan. Kurkku on tosi kipeä ja väsyttää. Nuorempi poika tuli yöllä kuumeeseen. Kyllä tää nyt tuntuu käyvän kaikki läpi.

Ja tää palaveri koski semmosta asiaa, että olen lupautunu valvojaksi musiikkiluokkien kesäleirille. En oikein osaa kuvitella millasta sielä on, joten oisin kipeäksi tulemalla missannu tämänkin mahollisuuden kuulla tarkemmin tulevista touhuista. Kauhee määrä lapsia, joita pitää vahtia..... Apuva. No itehän lupasin mennä. Ihan mielenkiintosta.

Pakko laittaa kuva herkkusienestäni. Aivan. Yhdestä herkkusienestä. Kuvassa saattaa olla jotain muutakin miniatyyrikoossa...

1244219946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yks sieni on tommonen muhkee, muita ei ihmeemmin ees nää. Pitää vissiin paistaa nää sienet lettupannussa yks kerrallaan. Sitä oon ihmetelly, miks se on tommonen rusehtava, vähä halkeileva tosta päältä. Eikös herkkusienet ookaan valkosia? Leveyttä lakilla on n.7cm. Vertauskohtana Jenkki-purkkaliuska.

Euroviisufanina tuli yht´äkkiä semmonen tunne, et pitää kuulla Lordia. Hard rock hallelujah on edelleenkin hyvä kappale.  Ja ei kun ämyrit täysille!