Tähän tyssäsi nyt lapsukaisen neuletakin neulominen. Se oli jo ihan loppusuoralla, viimesestä hihasta puuttu enää vähän. Ja silloin se tapahtu! LANKA LOPPU! Toinen Tennessee varastostani olikin ihan eri sävyä! Olin mielestäni heittäny vyötteet, 2kpl, pois, kun en osannu kuvitella työhön menevän ees niitä kahta kerää.  Aikani surkuteltuani osu silmiin olkkarin pöyällä oleva paperinpala. Ei voi olla totta! Se oli toinen niistä vyötteistä! (Älkää ihmetelkö. Täälä ei siivota kovin usein...) Nyt elän toivossa, et kyseistä värjäyserää vielä löytyy.  Työ jää siis tauolle.

1244884112_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ongelma ei kuitenkaan oo välttämättä ratkaistu. Vauva, jolle yritin neuloa, syntyy virallisesti heinäkuun puolella, mut eihän sitä koskaan tiiä, vaikka tulis etuajassa. Eikä lahjus oo valmiina! Lisäksi kuulin, et yksi soittajakolleega saa toisen vauvan lokakuussa.  Selailin lehtiä ja ohjeitahan kyl löytyy. En vaan millään viittis ostaa uusia lankoja, kun edellisetkin pursuaa jo vaatekaapin ovesta vastaan.  Pitäis siis selvitä vanhoilla, mut onko niistä tällaiseen työhön, on eri juttu. Tennesseetä ois kyl mustana, mut ehkä ei kuitenkaan kannata alotella...  Tota Marinea, joka näkyy kuvassa, ois muutama kerä valkosta, sekä tummansinistä. Jotain raitajuttua vois miettiä. Takana näkyy jotain ohjeitakin.  Sitäkään ei tietenkään voi tietää, onko vauva tyttö, vai poika. 

Nyt alan ymmärtää miksi en tehny omille lapsillenikaan ihan vauvana juuri mitään neuleita. Yhtä mansikkajuttua kovalla tohinalla alotin, mut tossa viimeaikoina olen jo raaskinu purkaa sen alun. ( Poika on jo 17...)

Meneekö tää koko kesä näiden vauvaneuleiden kanssa, vaikka lehet pursuaa toinen toistaan ihanampia kesäneuleita?

Vielä pitää tasapuolisuuden vuoksi laittaa kuva vanhemman pojan leipomisista. Eilen synty omenapiirakka, johon miä tein Nekun toiveesta vaniljakastiketta. OHjeet on otettu peruskoulun kotitalouskirjasta. Samoin, kun se aiempi murokakku.

1244884082_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukahan tänään leipois. Sanoin Nekulle, et nyt on sen vuoro. Sanoi siirtävänsä vuoronsa isälleen, joka ilmoitti siinä tapauksessa tilaavansa pitsaa.