Terveiset musaleiriltä! Tänään kotiuduttiin. Kumpikin ihan väsyneinä.  Mukana oli kymmenenkunta valvojaa ja lähes sata lasta. Järjestimme lapsille leiriolympialaiset ja huolehittiin heidän syömiset, nukkumiset ja pakkaamiset yms. Sit vasta lasten nukkumaanmenon jälkeen alko aikuisten sauna, eli tuli valvottua enemmän kun laki sallii. Olo on sitte sen mukanen. 

Kaikille uusille lapsille, sekä myös aikuisille järjestettiin leirikaste, joka oli ainakin meistä aikuisista aika kamala. Ainakin etukäteen pelättiin ja jännättiin. Piti mennä uikkareissa lähtöpaikalle. No me naiset vähä pelättiin sitä uikkarihommaa ja etukäteisvarotusten ja pelottelujen perusteella kekkasinkin tehä itelleni "salaisen aseen". Se näytti tältä (käsityötä tämäkin)

1246559042_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää on ihan design -tuote, eikä semmosta oltu leirillä ennen nähtykään. Alussa silmät sidottiin ja kastettavaa kuljetettiin sokkona eri paikkoihin. Paljasjaloin.  Sokkokävely oli kamalampaa kuin mutaryömintä, matojen seasta avaimen etsintä, etikkamössön syönti, tai mudassa pyöriminen.  Selvisin näistä kaikista hengissä. Pienimmät sai varmaan meistä aikuisista turvaa, kun ne näki, että ne ei oo ainoot, joille nauretaan.

Alku oli vähä pitkäveteinen, kun joutu ykskaks vieraaseen porukkaan, mut matkalla tultiin tutummiksi ja oli kiva saada uusia ystäviä. Ei niitä näin aikuisena niin helposti enää edes saa.

Nyt pitää varmaan jo alkaa ettiä sänkyä, kun silmäluomet ei meinaa pysyä auki. Öitä.