Kesäistä päivää tässä pitelen lomaillessa. Vaunuilemaan tekis mieli, mut huomenna on soittokeikka, jossa pitää olla paikalla. Ehkä sen jälkeen. Mustikoitakin pitäis kohtapuoliin alkaa keräillä, mut ne ei kuulemma ookaan viel ihan kypsiä sielä mistä aina kerään, eli vanhempieni mökintontilta. Sielä on niitä ihan kiitettävästi kaikille, joita omasta porukasta huvittaa keräillä. Samalla lapset voi uida. Ei kuitenkaan vielä.

Äsken kävin kaupungilla. Ostin 5kg mansikoita hintaan 25e. Viime viikolla ne oli vielä 29. Isoja mölliköitä ne olikin. Nyt ne pitäis vaan käsittelyn kautta ahtaa pakastimeen. Kävin myös postissa kyselemässä onko uus puhelimeni tullu. Viimein uskalsin investoida kamerakännyyn. Voi kyl olla et kun olen niin hätänen, niin menee hermot, jos ei toimi heti samalla vauhilla kun vanha karvalakkimalli, meinaan puhelut ja tekstarit, jotka on kyl minusta edelleen puhelimen tärkeimmät käyttötarkotukset.  Ei ollu vielä känny tullu.

Hautausmaalla tein pikakierroksen parilla haudalla. Kukat oli hyvin säilyny, vissiin kun on aina ajoittain sadellu. Sitä taas kattelin, et kun on istutettu kukkia semmoseen nk. altaaseen, niin niissä jää taasen vesi seisomaan liikaa, ja kukat on vähä kärsineen näkösiä. Pitäis varmaan semmosiin laittaa reikiä pohjaan riittävästi.

Paikallinen kirppis piti vielä kiertää pitkästä aikaa. Sieltä jopa ostin jotakin, eli nämä.

1247568945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Löyty siis vetoketjuja HALVALLA, tommoset verhot, jotka näkyy ruudullisina tossa alla, vaaleensiniset, 2e. Sit vielä noi kaks sinisävystä paittaa itelleni vaikka työpaidoiksi. Oli ihan "minun näkösiä".

Eilen illalla sain luettua Tess Gerritsenin kirjan Kaksoisolento. Aiemmin olen samalta kirjottajalta lukenu  Synnintekijä -nimisen kirjan. Täytyy sanoa, et juoni vie mukanaan ja molemmat kirjat tuli tosi nopeesti luettua. Tarina on kuitenkin vähä liian todentuntusia minulle, eli pikkusen liian pelottavia. Sen huomaa ainakin siitä, et kun illalla sain kirjan luettua pikkutunneilla, niin ois tarvinu vielä käydä pissillä ennen nukkumista, mut en uskaltanu mennä vessaan.... Toisaalta en kehannu miestä herättää, et ois lähteny mukaan. Senkin oon joskus tehny Jalka suussa Piti sitte vaan kärvistellä ja nukkua huonosti sen takia.