Auringonkukka ja Leenuliini antoivat minulle tunnustuksen.

None.jpg

Annan sen Teille kaikille jotka käytte täällä blogissani vierailuilla. On kiva lukea kommenttejanneHymy

Nyt kun valmistui One Hour Bag number Four, niin päätin, että jos ja kun, olen tehny 10, niin pidän blogiarvonnan. Jos siihen menee kauan, niin muistuttakaa siitä minua :D

1247498858_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällä kertaa päälikankaana käytetty taasenkin nuoremman pojan pieneksi jääny huppari. Selässä ollu kuva toisella puolella ja toinen puoli halkaistusta hihasta, jossa kolme viirua. (Jostain syystä kaikissa pieneksi jääneissä huppareissa on mahan puolella valkosia maalipilkkuja). Collegekangas tuntuu vaativan tukevan vuorin lisäksi myös tukikankaan väliin. Sulkemismekanismina toimii vetoketju. Sisällä tasku, jossa nappi/ napinläpikiinnitys. Sisus tummansininen. Hihna verkkarihousujen sivunauhaa, jossa värit täsmäs kuvan kanssa.  

Osa tarvikkeista on "uusia", eli varastostani kaiveltuja, käyttämättömiä, eli niiltä osin kyseessä ei ole täystuunaus. Sen lisäksi, että otan vanhoista vaatteista nappeja, vetoketjuja ja muita kivoja osia irti, ostelen kirpparilta vetskoja, nappeja yms. ompelukamaa halvalla (huom. halvalla taas :D ). 

Kiitos taas Helmikselle vinkistä.!