Täälä on oltu vähä liikekannalla. Torstaina lähettii hinaa vaunua ja käytii Keuruulla kahvittelemassa. Sieltä vielä illalla ajettii Tuuriin. Perjantaina ihmeteltiin Keskisen Veskun kauppaa ja mitä se oli laittanu sinne myyntiin. Ostoslistalle pääsi mm. 400m limeä paperinarua, helmiä, Nekulle 2 koulufarkut ja toppi, minulle toppi, diabolo Nekulle etukäteisnimpparilahjaksi. Puvuntakki nuoremmalle pojalle, Nekulle vyö, jotain pleikkaripelejä HALVALLA ja yksi dvd filmi tuliaisiksi.

Koska Vesku ei ollu laittanu leirintäalueella vesilämpövaraajaan virtaa päälle (pestiin kylmällä vedellä), lähettii iltapäivällä ajelemaan Powerparkiin päin.  Suunnitellulla reitillä ja suunnittelemattomalla reitillä on omat hyvät puolensa kummallakin. Jälkimmäisessä kävi nyt niin, että Powerparkin leirintäalue oli täysi, koska paikat pitää varata netistä jo etukäteen (Urpåt taas liikenteessä). Yleensä leirintäalueille ei voi varata vaunupaikkoja etukäteen, joten tällanen ei tullu ees mieleen. Eikä me tiietty, millon me oltais sielä.

Miehet kävi sitte ajamassa sitä isompaa autoratajuttua, jossa poika päihitti isänsä. Me oltiin Nekun kanssa ensin kahestaan sielä huvipuistossa. Nekulla oli ilmeisesti liian suuret odotukset, jotka sitte purkautu itkuna, kun Powerparkissa on varmaan Suomen tiukimmat ikä- ja pituusrajamääräykset. Lopuksi kuitenkin löyty jotain kivaakin. Sielä oli muuten kauppa, jossa oli ihania morsiusneitomekkoja. Alko tulla minulle nyt aikamoista painolastia harteille tulevia häitä ajatellen.

Joku sit kekkas, et mennäänpä Vaasaan. Taas istuttiin autossa. Tää oli jo toinen kerta, kun eksyttiin Vaasaan niiden rockfestareiden aikaan! Eihän sinne leirintäalueelle viitti lasten kanssa mennä.  Soiteltiin sit lähimpiin alueisiin, joissa oli joko täyttä tai joku muu miittinki. Seinäjoelle saakka ajettiin lähes takasin päin, että päästiin yöpymään.

Tosi kiva leirintäalue, paitsi naapurissa jotain vanhempaa väkeä puhu verenpaineenmittaamisesta yms. puol yötä kaljapäissään. Ei sitä kahta yötä peräkkäin jaksa kuunnella.

Väittelyiden jälkeen heitettiin kruunaa ja klaavaa, jonka jälkeen taas istuttiin autossa ja ajettiin Somerolle. Sielä sitte kökötettiin pari yötä. Nekku sai uida. Minigolfia tuli pelattua. Diabolo löysi suosionsa. Sulkapalloilijat innostuivat. Biljardia ja pingistä pelattiin.  Tänään aamulla satoi vettä ja miesväeltä loppu huumorintaju. Nyt ollaan kotona.

Koko reissu syötii kun pienet porsaat. Maha oli ihan kova ja ähky koko ajan.  Hassu juttu kävi yhessä pizzeriassa, jossa hieman huonommin suomea puhuvat omistajat sai vieraakseen nää Urpåt. Sielä ei ollu listalla ollenkaan salaattiannoksia, joita miä yleensä syön, kun en tykkää pizzasta, enkä oikein kebabistakaan. Tilasin listan ulkopuolelta rullakebabin ilman lihaa. Aikani odoteltuani, sain rullakebabin, jossa oli pelkkää lihaa. Mies tajusi, et pieleen meni ja toi sitte uuden. Rullakebab, jossa oli pelkkää kiinankaalia.Jalka suussa Siitä en enää viittiny valittaa, vaan pupelsin sen kiltisti. Tiedättekö mitä käy, kun vetää yksin ainakin yhen kokonaisen kiinankaalin? No. Maha on ihan pikkusen koetuksella siinäkin tapauksessa.  Kyllä on tolle jutulle jaksettu nauraa.

Pitihän sielä tietysti jotain käsitöitäkin tehä.

1248104861_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikenlaista keskenerästä sekä puikoilla, että koukuilla. Toi lime on sitä paperinarua. Sen päällä myös uusi kännyni, jota olen matkalla opetellu käyttämään. Soittoäänenä tietysti euroviisu, joka on viime vuoden Espanjan kappale. Silmänisku

Koska me lähettiin torstaina, on meillä nyt hirmuinen aukko sivistyksessä. Harry Potter on vielä näkemättä. Siispä menemme tänään, myöhäisnäytökseen, jossa ei olla ikinä oltukaan. Ihanata!

Niin. Ja Auringonkukka anto minulle poissaollessani tunnustuksen. Sen saavat kaapasta mukaansa kaikki jotka jaksaa käydä näitä pulinoita lukemassa.Cool

42i252025202520I2520AM2520HERE-1-3.gif picture by auringonkukka_2008

Jos jaksoit lukea koko tän sepustuksen loppuun, niin jätä kommentti todistukseksi!