Jos kyseessä ois oikea hamsteri,niin miäkii juoksisin karkuun, koska pelkään kaikkia sen näkösiä otuksia.  Nyt on kuitenkin kyse minusta, eli tällä kertaa kankaiden hamstrauksesta. Siltä olen välttyny jo oikeastaan pidemmän aikaa, kun kotona on hirmusti kankaita ja toi ompelu ei oo niin kiinnostanu. En tiiä kiinnostaako se nytkään, mutku. Ne oli niin ihania! Ja sain halavalla! Silloin kannattaa aina tehä kauppoja Silmänisku

1247318071_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikealla valkosta puuvillaa, jossa kullanväristä kukerrusta. Keskellä niin ihqua fakkukangasta, että sen ohi ei mitenkään päässy. Vasemmalla limenvihreää hörsökangasta, joka oli Nekun valinta.

1247318085_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Punanen on puuvillaa, jossa reikäkuviointina kukkia. Vasemmalla! Kattokaa nyt miten ihanaa verhokangasta! Tosta tekasenkin meiän olkkariin verhot.

Nyt pitää lähteä lyhentämään nuoremman pojan housut. Se sai rippileirin pidettyä ja huomenna ripillepääsyjuhlaa aika monessa paikassa, kun kiertävät isosina vielä lauleskelemassa "pikkusilleen".  Päivällä käytiin jo ruusuostoksilla, kun poika aikoo antaa oman ryhmänsä rippilapsukaisille ruusut ja kortit.

Maanantaina lähtee vuorostaan rippileirille vanhempi poikamme. Hän ei lähe oikeastaan isoseksi, vaan semmosen temppuratatouhun vetäjäksi.  Siltäkin pojalta pitäis puntteja katkasta, että sais lyhyeksi jääneistä housuista tehtyä sortsit. Jos housujen pitäjä malttaa antaa ne käsittelyyn.

Ihanaista kesäpäivää ihmiset!