Loma loppui. Työt alkoi. Väsyttää. Heti aamusta töissä ootti kahen ihmisen aamutyöt sairasloman takia. Tossua vaan toisen eteen, niin tulihan ne tehtyä. Pahaenteisesti vasemmassa ottalohkossa alko tykytys. Päänsärky. Melko siedettävä, kunnes tulin kotiin,  jolloin otinkin jo migreenilääkkeen. Se autto, mut armoton väsymys iski, kun aamuherätyskin lievästi sanottuna epänormaali loma-aikaan verrattuna.

Isäni kyseli illalla oisko Iitin kesäkahvilaan lähtijöitä. Siitä oli ollu jo aiemminkin puhetta, enkä käyny lomallakaan kertaakaan, vaikka tykkään käydä sielä. Lähettiin Nekun kanssa kyytiin. Ihailtiin kauniita käsitöitä ja ostettiikin tällasia kaksi.

1248803769_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Heijastinnauhasta ja helmistä tehty rintaneulakukka. Yritin ottaa useamman kerran kuvaa, mut aina kukka heijasti liikaa kameran salamaa vasten. Eli sehän toimii! Talvi-  tai syysulsteriin vaan kukka kiinni ja menoksi! Kiva idea. Onkohan tää tehty sillä kiekolla, johon lankaa pyöritetään. Niin ainakin luulen.  Kahvit piti tietysti juoda ja ihailla taidenäyttely, joka on ajoittain vaihtuva.

Takastullessa vielä lintutornikierros. Kotona Nekku innostu keräämään punasia viinimarjoja (vähä ämpärin pohjalle) ja yritti saada minuakin hommaan mukaan. Ei onnistunu. Miä nimittäin nukahin meiän terassin kiikkuun.Jalka suussa Sitä en ollukaan vielä tänä kesänä tehny.

Eilen sain vasta käsiini uuen Novita -lehen. Sielä oli joitain tosi kivan näkösiä malleja ja minuu alko kovasti neulotuttaa. Se ei vaan oo vielä siirtyny käsiin saakka. Neuletakki oottaa kahta kerää Rose Mohairia jatkuakseen. Sukista on toinen tehty. Paperinaruneliöt virkkaantuu harvakseltaan. Lisäksi tuntu siltä, että tänään on ompeluvapaa päivä.

Eilen sai soittokaverini viimein vauvan, kolmantensa, tytön. Sinnepäin lähtee tämä ja nämä. Onnea heille!

Työvuorolista näytti mukavalta. Lyhennyspäiviä oli vähän väliä. Sitä ihmetellessäni laskin tunnit ja niistä puuttuu ainakin 7. Vissiin pitää asiasta työnantajalle valittaa. Muuten se kuitenkin kekkaa sen ja joudun tehä ne takas. Päättämätön  Lähipäivinä tiedossa iltavuoroja. Eiköhän se tästä taas lähe käyntiin, vaikka tuntuukin, että syksy on jo ihan käsillä.