Oltii päivä vanhempieni mökillä ja uskokaa tai älkää, ei satanu yhtään! En ois uskonu. Itse asiassa olin varautunu liian lämpimillä vaatteillakin reissuun. Uimavesi oli jo aika sopivaa meikällekin.  Painepesurilla pesin muutaman matonkin maalle nostetun vanhan laiturin päällä.  Paistettii muurinpohjalettujakin. Tai siis mies paisto. Se kun on best man. Tarkottaa paras mies. Eli siis myös paras mies letunpaistajaksi. 

Naapurit on menossa vihille ja tässä on nyt kaikenlaista ihmettelemistä. Paras mies on ihan oikeesti best man ja neitikin ehkä menee morsiusneidoksi. Ehkä. Ois ihanaa tehä joku erikoinen mekko, mut en tiiä uskallanko alkaa yrittelemään. Minun erikoinen tarkottaa ihan oikeesti vähä erikoinen, eli en tiiä tykkääkö muut semmosesta. Sielä on toinenkin morsiustyttö. Niiden pitää tietysti olla samanlaisissa. Ehkä. Tässä on vielä aika monta ehkää. Äsken mietin ääneen, et mitähän miä laittaisin päälle, johon Nekku totesi hämmästyneenä, että " ai tuletko siäkii sinne!" Ihan kiva. Jalka suussa

Asiasta kukkaruukkuun. Tässä yks ennenjulkasematonkuvakukkapurkeista.

1246177003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ostin askartelukaupasta alennuskorista hiekkamaalia. Tarkottaa maalia, jossa on hiekkaa. Kokeilin sitä näihin saviruukkuihin. Tulos ei ollu mitenkään hurraamisen arvonen. Maalikerroksia on 3-4. Sävy oli eri valmiissa työssä, kuin purkissa. Tulipahan nyt kokeiltua sitäkin. Kukat on palsameita.

Ja vielä niistä LINNUISTA! En meinannu uskaltaa laittaa pestyjä mattoja tohon terassille kuivumaan yön yli, kun NE käy ihan varmasti kakkimassa niiden päälle. Eikä mattoja saanu vielä sisäänkään kuivumaan. Yhtä mattoa kun alottelin pesemään, niin toisessa päässä oli reikä! Meiän tallin yläkertaan oli päässy LINTU, joka oli nokkinu sen reiän siihen.  Ja piste iin päälle: aiemman tuulilasinpyyhkimien tuhoamisen lisäksi oli LINTU käyny nokkimassa auton oven välissä olevaa tiivistettä minimaalisesta rakosesta. Huuto Tää on kyllä ihan uskomatitonta.