Täs on toinen niistä sukkamalleista, joista taisin jo aiemmin puhuakin, eli tän yhen vanhusasiakkaan neuvoilla tehtyä. Ei nyt kyl vieläkään minul tainnu mennä homma täysin jakeluun, mut seuraaviin sukkiin pitää hakee lisävinkkii.Jalka suussa

1249407800_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tossa 2 ja 3 puikoilla kulkee siis tommonen vinoneule. 2. puikon alussa ja 3. puikon lopussa neulotaan 2 silmukkaa yhteen ja 2. puikon lopussa ennen viimesstä silmukkaa (joka neulotaan nurjana) tehään langankierto, eli lisäys, samoin kuin 3. puikon alussa eka nurjana ja sit langankierto.

Tänää tuli uus Käsityökerholehti ja siinä oli vähä samaa tyyliä semmoset pitkät kirjavat sukat, mut ne oli kyl paljo nätimmät. Niitä pitää varmaan kokeilla.

Ja voi mitä löysinkään! Olen joskus aikoja sitte ottanu talteen Tupunan blogista yhen tunikan ohjelinkin. Tänää aloin sitä kattomaan ja siitä lähti linkki etiäpäin. Ei voi olla totta miten ihania neuleita ja suomenkielisin ohjein! Miks kukaan ei voinu minulle kertoo tästä aiemmin, vai oonko vaan niin tynnyrissä kasvanu?? Tulostin heti 3 ohjetta oottamaan. Ihania! Menkää ihmeessä kattomaan! Vaikka te kaikki muut ootte jo tietysti käyny sielä ihastelemassa.