Etin kaupasta limen värisiä helmiä tyttöjen asusteisiin, mut niitä ei vaan löytyny, enkä miä oo aina kovin kärsivällinen. Paineltiin Nekun kanssa Sinooperiin, ja ostin sieltä helmiä. Limeä ei pelkkänä helmenä löytyny sieltäkään, mut päädyin alla olevaan värimaailmaan. Aika ihanat minusta. Helmet näyttää ihan oikeilta helmiltä. Kotoa löyty vielä ihan korulukkojakin, jostain pakkauksesta siunaantunu. Toista päätä ei kuvassa oo vielä sidottu, jos vaikka joudun säätämään vielä pituutta. Vaatii vielä sovituksen.

1249652464_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiinalta sain tunnustuksen, kiitos hänelle! Yleensä en osaa päättää kenelle niitä jaan, koska aina joutuis valitsemaan vain joitain ja monta hyvää blogia jää ilman. Nyt teen kuitenkin poikkeuksen ja päätän antaa tunnustuksen kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, joka on minusta  ihan reilu peli, koska postaukset ovat sattumanvaraisia.  Olkaa hyvät Tiina, Tupuna, Marjo, Marjut.

1249559955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen illalla piti sitte taas valvoa myöhään  ja kattoa telkkua. Tällä kertaa Criminal Minds ja kaks jaksoa tallennuksesta iltavuoron perään. (Tänään aamuksi...) Olin sitte yöllä jo niin silmät ristissä, että kasatessani neuletakkia, aloin ommella etukappaletta hihaksi!!! Kyllä ottaa nyt panuun purkaa sitä! Mitä tästä taas opin?? No en vissiin mitään. Jalka suussa