Olen ettiny kaupoistakin sitä vaatepuolta sinne häihin. Tänää näin aika ihanan mekon, mut eihän tää korsteeni sen sisään mahtunu!! Ei ollu isompia.  Aloin jo hauduttelemaan sitä ompeluasiaa ja illalla löysin mahollisen mallinkin. Töistä tullessa piipahinkin sitte kangaskauppaan. Tällästä ajattelin yritellä.

1250770359_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää kangas on siis tarkotettu noihin housuihin. Tosta kuvasta ei nyt oikein saa selvää, mut ne on semmoset jänskät leveät hulmuttimet.

Työkaveri lupas yrittää tehä jotain kampausta minulle. Pitäis harjotella joku päivä, et tietäis mikä onnistuu ja mikä kestää. Minul on niin liukkaat hiukset. Aika kivoja työkavereita minulla Hymy 

Tänään ois parit nimipäivät joten en varmaan ehi alkaa kaavoja piirtelemään. Huomen ois iltavuoro, et jos aamulla ehtis. Aika kiva muuten meil taas töissä, kun yks sairastu, niin toiset taas tekee sen työt! Muutenkin on paljo viikonloppuja ja iltoja, niin lisää vaan tulee. Onneks säästyin viikonlopputöiltä, mut iltavuoron otin huomiselle päivävuoron tilalle. Ei sen puoleen, ei siinä iltavuorossa mitään vikaa oo.  Ei meillä kyl ylitöitä saakaan tehä, et saahan ne maholliset ylityöt aina vapaina takas.

Nyt pitää lähtä kahville. Sonmoro!