Langan tuloa ei voi estää! Varasto kasvoi 7-veljestä polkalla ja Nalle Marjaretki Puolukalla (määristä ei puhuta Viaton). Ylempi on Polkka. Värit on ainakin kivat. Pitää tehä jotain suunnitelmia niiden suhteen...

koevedos%20030-normal.jpg

Kerien alla aika hyvin kasaantunu neuletakki Mambosta. Yläosa on tommosta puolpatenttia. Hihat piti neuloa kahteen kertaan, kun ne oli ens liian kapeat. Ohjees oli nimittäin eri lanka kun minulla. Muut silmukkamäärät oli ihan ok, niin en heti tajunnu sitä hihajuttua. Tein niitä hihoja yhtä aikaa samoilla puikoilla, joten molemmat oli jo lähes valmiit, kun viimein päätin purkaa. Kiva oli alotella uuestaan, kun ne valmiit raitalanganpätkät ei tieteskään enää riittäny pituudestaan. Ne piti kuitenkin käyttää, kun lankaa ei liiemmin ollu ylimäärästä.  Kylläpä tulikin pääteltävää!

Nyt tarvis tehä vielä kaulus ja nappilistat. Sitä tummanruskeaa Mamboa oli eniten noista väreistä, mut yllättävän nopeesti sekin hupeni. Nyt se ei taida enää yksin riittää  viimeistelytöihin, enkä oikein osaa päättää laitanko kaulukseen pääasiassa tota vaaleensinistä, vai tota vaaleenruskeeta.

Mukavaa viikonloppua kaikille!