Morsiusneitojen hääkoltut on viimein valmiit. Loman jälkee töihinlähtö hidasti niiden tekoa huomattavasti. Tässä on vähä kuvia niistä. Paremmat kuvat otan, kun tytöt on niiden sisällä.Pusu

Tässä näyttäis olevan jotain hedelmälepakoita.

koevedos%20014-normal.jpg

Tarkotuksena siis kuvata noi hihavolangit, jotka on siitä limestä organzasta. Oli vähä päänvaivaa siitä, miten viimeistelen noi reunat, kun Nekku halus, et ne jätetään levälleen, eikä ommella sivusaumaa kiinni. En uskaltanu jättää huolittelemattakaan, kun näytti siltä, et kangas vois rispaantua. Sielä ne likat sit häissä ois painellu menemään ja langat perästä roikkunu :D  Löysin vanhoista kätköistäni tommosta lime/keltakiiltävää koristenauhaa, jonka ompelin taiteltuun hihansivuun. Lopputulos on ihan kiva, joskin se vähä jäykistää hihansuuta. Siitä tuli mieleen ne hedelmälepakot.

Alakuvassa näkyy takaosan vetoketjukiinnitys ja yläosassa nappi. Löyty varastosta ihan nätit kultavalkonapit. Sen verran pitää tosta vetoketjujen ompelusta sanoa, et se on minul vähä semmosta sattumankauppaa. Tällä kertaa onnistu hyvin. Johtuen ehkä puuvillakankaan napakkuudesta.

koevedos%20016-normal.jpg

2 hametta kuminauhavyötäröllä, säädettävällä nappi/kuminauhamekanismilla. Hameet koostuu 8 pitkittäisestä suikaleesta, joista 4 valkokultapuuvillakangasta ja 4 samaa sävyä valkosta puuvillaa, joihin on ommeltu lime organza pintaan.

Yläosat valkokultapuuvillaa ja hihat organzaa. Helma epäsäännöllinen.  Koot 152cm ja levennetty 170cm.  Molempiin on lisätty helman pituutta 7cm.

koevedos%20019-normal.jpg

Täs vielä valmis setti Nekun kokoa.

koevedos%20021-normal.jpg

Koevedoshan löytyy täältä. Malli lehestä Ottobre design 2/2004 malli nro 40.

Suunnitteilla vielä pienet pussukat ja ehkä jotain, mihin saavat riisit.