No ei nyt sentään. Melkosta järjestelyä ja hulinaa kuitenkin. Koulut alko ja harrastukset myös. Tänään käytiin sopimassa Nekun soittotuntiaika musiikkiopistolle. Teoriatunnit alkaa huomenna.

Nuorempi poika selvisi uuen koulunsa ekasta koulupäivästä kunnialla, linjurikyyteineen. Hän on myös musiikkiopistossa. Soittotunnit ja teoriatunnit siirty samaan kaupunginosaan, kun koulu, eli joko linjurilla, tai kuten tänää, mopolla. Onneks alkokin teoriassa aikuisryhmä, ettei pojan tartte enää istua pikkusiskon kanssa samassa teoriaryhmässä, jossa kaikki muut on 9-10 vuotiaita.Huuto Täytyy sanoa, et melkosta kärsivällisyyttä osotti tehä sitä viime vuonna.

Vanhin poika jatkaa jo vakiintuneena lukion toiselta. Kaikki jutut on jo tuttuja, eikä oo turhaa hermoilua. Hänen harrastus onkin ihan toisenlainen.  Tiiättekö mikä on Sotahuuto? Jos ette, niin tsekatkaa täältä.   siihen kuuluu kaikenlaisia varusteita, jotka on pääasiassa tehty ite, mut kyllä kait niitä voi jostain tilatakin. Pehmokirveitä, miekkoja, jouskareita, katapultteja, kilpiä,,, syntyy softrakennusaineista  ja ilmastointiteipistä. Näin komeen silmikkopaidan  (onko oikee nimitys?) poika osti kaveriltaan, joka oli kuulemma ite tehny sen paksusta rautalangasta! !! melko upee minusta!

koevedos%20027-normal.jpg

Painaa ihan tajuttomasti! Miä ainakin lyyhistyisin ton sisään. Pitäiskin oikein punnita.

Edit: 4kg