Aika ruhtinaallista olla yksin kotona vähän aikaa! Toiset on töissä ja kouluissa. Tietty tulee mieleen sata ja yks hommaa, jotka pitäis tehä, mut eihän kaikkeen voi revetä? Päätin alottaa tärkeimmästä, eli hiustenvärjäyksestä. Cool Vähä alko kyl pelottaa, kun on hiukset kasvanu, et riittääkö toi pullo vai ei. Kohta pitää juosta kauppaa ostamaan toinenkin pullo:D

Eilen sain virkkauskipinän ja illalla piti vielä koukutella C.S.I.:n tahdissa.

1250658050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lankana musta Tennessee. Tommosista kullanvärisistä jutuista en oikein perusta.  Sinne lähestyviin häihin pitäis kehitellä jotain päällepantavaa itellekin. Homma on viel ihan hakusessa. Housut vai hame? Tummaa vai vaaleaa? Mikä mahtuu päälle...?  Meiän orkesterin ois myös tarkotus soittaa häissä ja jos muut soittajat vetäsee päälle jotain mustaa, niin enhän miäkään voi kirkkaanpunasessa mennä!  En kyl haluis ihan mustissakaan. Häät sentään, eikä hautajaiset.

Viikonloppuna ois tiedossa soittoleiri tai polttarit. Harmittaa ihan vietävästi, että ne osuu samalle ajalle. Niinku aina kaikki tässä maailmassa! Ainakin tuntuu minun kohalla. Ainakin nyt. Taas. Onkohan vedettävä pitkää tikkua. Kumpikin tuntuu yhtä tärkeältä. Sniif.

Koulut on lähteny ihan hyvin käyntiin. Nekulla on vasta yksi unohus...  Mielellään näyttää kuitenkin kouluu lähtevän, mitä nyt aamut on vähä ankeita heräämisen kanssa.  Nuoremman pojan ammattikoulussa pidetään kuulemma melkein pelkkää taukoa kirjojen ilmestymistä ja haalareiden saamista odotellessa. :D Linjuriaikataulut on lievästi sanottuna kummalliset. Aluks 2 kilsaa pyörällä, sit linkalla ja sit viel 2km kävelyä. Pojan vanha jalkkiksessa alkanu jalkapohjakivistys alkaa taas nostaa päätään.  Ja onko se ees paras linjuri, ku noi aikataulut on ihan sekavia? Ei tietoa vielä.  Vanhimman lukio jatkuu, mut päälimmäisenä ajatuksissa tuntuu olevan se Sotahuuto. Yks päivä tuli postissa peltikypärä, jota on pitäny tuunata. Täytyykin muistaa laittaa siitä kuva. Ihan komee on !

Kiitoksia kaikille kävijöille ja erityisesti kiitos kommenteista! Minulla on ollu aika vähä kortilla, niin en oo ehtiny niin hirveesti kierrellä blogistaniassa, mut täältä vielä tullaan!

Mukavaa päivää kaikille!