Täst miä piän!!!!   Tämän laitan sinne häihin.  Ensin alotin koevedoksella kukkakankaasta. Testasin sopivuutta ja pituutta, sekä mallia noin yleensä.

nahkalaukku%20018-normal.jpg

Tää ei oo ees loppuun saakka tehty, mut ehkä joskus. Sen kuitenkin huomasin, että vyötärökaarroke oli sittenkin vähä iso (olin leventäny) ja liian pitkäkin. Kun kavensin kaitaletta, niin koko hameen pituus tuli sopivaksi ja helmaosa lähti paremmasta kohasta. Kyllä on eri kankaista tehdyllä samalla työllä ero kun yöllä ja päivällä!

nahkalaukku%20013-normal.jpg

Se alushame siitä tyllistä on vielä vähä suunnittelun alla, mut jo nyt nään, et tää on min! Kaapista löyty Keskisen Veskulta kesällä ostettu halterneck -toppi, jota pitää vähä lyhentää niskalenkistä (tiiätte kyllä miksi). Saatan laittaa siihen nupiksi vielä tämänkin, vaikka en aluksi sitä uskonukaan. Se on kohta valmis. Toinen hiha enää vähän kesken ja kaula-aukkoon vähän kaventavia kerroksia.

Täälä on hikipäässä leivottu huomisia kahvikekkereitä varten. On hyydykekakkua, tuulihatturullaa, mokkapalaa, marjapiirakkaa, kinkkupiirakkaa jne. Otan huomenna pöydästä kuvan, jos ehin Kieli ulkona