Ompas vierähtäny äkkiä muutama päivä bloggaamatta. Kaikenlaista touhua on ollu, sienestystä, kotihommia, töitä, väsymystä jne. Eli ihan tavallista. Minibolero valmistu tossa yhtenä päivänä, tänää vasta sain kuvattua.  Kuvakulmasta päätellen kuvaaja on ollu ilmeisen lyhyt verrattuna minuun, tai sitte joku, jonka kädet ei o ollu riittävän pitkät. Nauru

minibolero%20N-normal.jpg

Melko massiiviset olkapäät tässä S-kokoa olevassa bolerossa. Tosin jos ei tee ohjeen mukaan, langat, puikot yms. , niin ei voi muuta oottaakaan. Tää ei nyt oo kenellekään erityisesti. Aika näyttää.

Ohje tähän boleroon löytyy  Suuri Käsityö -lehti 6-7/2009 , painoa neuleella on 250g. Puikot 3½ ja 4. Lanka 7-veikkaa. Asiaan perehtyneet huomaa varmaan virheellisen kuvioinnin. Kun on lukihärö niin ei vaan voi mitään. Toisaalta, jos tekee väärin loppuun asti, niin onko se sit enää väärin?

Nekun luokka suunnittelee kutosen (nyt on nelkulla) keväällä luokkaretkeä Ahvenanmaalle.  Haluisinkin tässä nyt kysellä yleisesti, että tekeekö teiän alakoululaiset luokkaretkiä ja mihin? Miten ootte hoitanu rahapolitiikan matkan kustantamiseen? Ootteko keränny kk-rahaa, tai myyny jotain, tai molempia? Mitä ootte myyny?