Ainakin Marjutilla ja Katilla näin tämmösen haasteen:

Minulla on kirjoja vähä sielä sun täälä, pääasiassa tässä vanhassa hyllykössä, jonka olen saanu iäkkään sukulaisen peruja.

minibolero%20003-normal.jpg

Ihan ylhäällä perheraamattu ja vanha Pharmaca Fennica, jonka sain kouluaikoina, kun se poistettiin vuoden vanhana yhestä työharjottelupaikasta. Siitä oli paljo apua koulutehtävissä. Nyttemmin tulee katottua tarvittavat tiedot suoraan lääkepakkauksista, tai netistä. Hyllyn päällä on myös aina jotain mystistä tavaraa, kuten palapelejä, kori yms. tuola välissä roikkuu keskenjääny ristipistotyökin...

minibolero%20005-normal.jpg

Tässä hyllyssä on vain ne jotka olen jostain syystä halunnu säästää. Näiden takana on vielä kirjoja poikittain. Poislähteviä, luettuja tai muuten kummallisia kirjoja on vielä lootassa kodinhoitohuoneessa. Jotain kirjannimiäkin tästä kuvasta saattaa nähä. 

minibolero%20006-normal.jpg

Alahyllyllä isompia kirjoja, yks huilu, soittokirjoja, joita on kyllä pääasiassa noissa  lootissa. Yks toivelaulukirjakin on tohon eksyny, vaikka niiden paikka on tossa viereisessä hyllyssä. Ei minul niitä kaikkia oo, mut aika monta kuitenkin.  Tossa noi pyykkipojat varttuu edelleen sitä tuunausta :D   Nuottiteline on aina levällään hyllyn edessä.

Olen oikeastaan välttyny aika hyvin tästä kirjojenhaalimisvietistä, vaikka meillä on kyl aika vahvat sukuperinteet. Lukusessa on aina vähintään kaks kirjaa, ja ne on sit min yöpöydällä. Kirjastosta saa kirjoja lainaan niin paljo ku vaan viittii kantaa.