Häät on huomenna. Pari päivää sitte minua pyydettiin soittamaan vihkiäisissä, eli kirkossa. (Miähän soitan aina, kun vaan joku älyää pyytää Jalka suussa). 2 kertaa olen aiemmin soittanu tuttavien vihkiäisissä ja minunkin häissä soi trumpetti. On se vaan niin hienon kuulosta kirkossa.

Hirveän stressin pukkas tietysti valinnan vaikeus. Homman piti olla ensin hääparilta salaisuus, mut eilen kirkkoharkoissa (jonne olin viemässä morsiusneitoa) asia tuli ilmi. Mitään itkettävää ei kuulemma soittaa. Eli menee siis Säkkijärven polkan puolelle.  No ei vais. Kirkossahan ei saa mitä vaan soittaa ja jos itkettää niin siihen kelpaa kyl vaikka Säkkijärven polkka. Nauru

Homma helpottu minun osalta, kun pääsin ihan suoraan kysymään morsiusparilta, mitä he haluavat kuulla. Ehdottelin muutamaa kappaletta, kuten " Sua vain yli kaiken mä rakastan", joka hylättiin liian kuluneena ja sitä paitsi sitä ei ole saanu kaikissa kirkoissa soittaa. " Sinä kullanmurunen" oli vähä haikea. "Elämältä kaiken sain" ja " Minä rakastan sua" on liian maallisia kirkkoon. " Auringon lapset" oli jo lähes varma, kunnes homma päätyi tähän.  Minusta se on upea kappale, huolimatta joulukytköksestään. Sanoissa ei kyllä mainita mitään jouluun liittyvää, kun niitä lueskelin.

Tänään vielä iltavuoro. 9. päivä töitä peräkkäin. Sitä ennen yks vapaa. Alkaa olla vähä sitä kuuluisaa törinää pöntössä. Kohta on 3 vapaata peräkkäin.

Nyt lähen ompelemaan alushameeseeni vielä yhen tyllikerroksen alalaitaan. Nekunkaan mielestä musta tylli ei kunnolla näkyny punasen hameen alta. Yläosa meni eilen uusiksi.... Ei tuntunu kuitenkaan aiempi versio "kotoisalta". Kaapista löyty sopivampi. Kaiken sen ettimisen jälkeen... Löysin kaupasta ihanat mustat ruutusukkarit. Sopii hienosti hameen tyyliin.    Orkesterimme, joka siis soittaa hääjuhlassa, päätti pukeutua juhlapukuun-mustaa ja valkosta. En oo tietävinäänkään, vaan painan menemään punasessa hameessa. En halua olla kokomustassa häissä, joihin minut on kutsuttu muutenkin kun soittamaan.

Mies kotiutuu tänään viikon kurssireissulta. Bestman siis. Paras Mies. Eilen esiinnyin hänenä kirkkoharkoissa.Jalka suussa