Näitä on tehty pitkään ja hartaasti. Kerros silloin, toinen tällöin. Lanka on tätä.

nilkkikset%20003-normal.jpg

Nekku pisti ne jopa tänään kouluun. Mahtui kuulemma lenkkareihin. Jalka suussa

Sienessä olen käyny kaks kertaa ja saanu sienisalaatillisen molemmilla kerroilla, eli ei paljon. Aika kuivaa on  ja paljo matoja. Ja voi olla, et muita kerääjiä on ehtiny edelle. Tälle päivälle on luvattu sadetta ja tulee toivottavasti lisää sieniä.

Tänään olen ollu aika reipas. Pessy pyykkiä käsin ja koneella, silittäny, tehny ruokaa. No ei sitä sen enempää ollukaan. KOhta käväsen kaupassa ja iltavuoroon töihin yhdeksi.

Näin ihan hulluja unia. Ensin olin töissä myöhään illalla ja huomasin, et yhellä asiakkaalla on valtavat määrät pyykkiä. Niitä pesin kahella kerrostalopesukoneella yhtä aikaa. Toiseen ehin mättää pyykkien lisäksi saavillisen pieniä sieniäkin, kunnes tajusin, että eihän niitä sieniä voi samassa koneessa pestä.

Toisessa unessa pääsin/ jouduin jonkun formulakuskin kanssa roikkumaan helikopterin perässä semmosen benji-köyden varassa, itse kiinni pitäen. Sen kuskin piti yrittää jotain hyppyennätystä. Kun tuli hypyn aika, se ei uskaltanukaan. Miä jäin yksin roikkumaan, kun sitä helikopteria lensi joku palvelutalon johtaja, joka oli ottanu minut joskus muinoin töihin. Se halusi kiitokseksi tehdystä työstä lennättää minua vielä jonkin aikaa. Se oli semmosessa satamassa, jossa oli paljo lipputankoja ja purjeveneiden mastoja ja miä pujottelin sielä seassa. Siihen heräsin ja kädet oli herätessä pään yläpuolella. Nauru

Kiitokset kommenteista edelliseen postaukseen. Tulivuoresta ei tullu talvirintsikoita, eikä tulivuoritilataidetta, kuten kannustitte, vaan purkasin sen pois. Pitänee yrittää toisen kerran oikeammasta langasta. Malli ois kyllä mielenkiintonen.

Pitää vielä kertoa tämmönen juttu: Minulle on tullu Suuri Käsityölehti pari vuotta. Viime vuonna tuli kestotilaajan lasku. Soitin toimitukseen, että lopetan lehen. Se nainen kysy heti että jatkatko, jos lasken hintaa kympillä? Minusta se oli reilua ja päätin jatkaa.  No. Tänä vuonna tuli taas lasku. Enhän miä nyt ehdoin tahdoin maksa niin isoa laskua, jos hinta tippuu yhellä puhelinsoitolla. Soitin taas lehteen. Nyt vähän ynseämpi nainen vastas. Kysyin, että lasketteko hintaa, vai lopetanko tilauksen? Pienen keskustelun jälkeen jouduin lopettamaan tilauksen, koska olin niin uhannut. Ei se kyllä sinänsä haittaa. Onhan noita lehtiä ja kaupasta saa lisää. Yrittänyttä ei laiteta!!