Vähän lankaa lisää ei oo millonkaan pahitteeksi.Nauru Huopasta ja kahta sävyä Bambua.

 

Aika näyttää mitä näistä tulee. Osa saattaa lähteä mummolle palvelutaloon tuliaisiksi. Sielä puikot viuhuu ja pöytäkangaspuissakin syntyy jotain pientä kätevää. Salomonhuivejakin on kuulemma muutamia koukkuuntunu, kun näytin tekniikan vuosi sitte.

Noista sienistä vielä. Sain aika paljo noita torvisieniä, mut vain yhestä paikasta. Ekana sienipäivänä näin niitä toisessakin paikassa, mut eilen en enää löytäny sitä paikkaa! Nyt huomasin itekin, et harvinainenhan tää on,kun ei sitä tosissaan missään muualla näkyny, nyt kun opin sen tunnistamaan. Isäni kanssa rämmittiin metässä kahtena päivänä ja mm. semmosen hakkuuaukion yli, jossa oli ojia toinen toisensa perään. Kyllä alko olee takki tyhjä kun pääs aukion toiseen päähän.  Sieltä kuitenkin löysin lampaankäävän, joita en oo myöskään ennen keränny. Nappasin kyytiin ja kotona tarkistin sienikirjasta. Olihan se. Pillit alla ja kellertävä lakki. Vähä sitkosta leikata. Ei siitä näytekappaleesta kyllä syötäväksi juuri saanu, kun oli niitä matoja taas ehtiny ennen minua.

  Torvisienisaaliin siistin kanttarellien kanssa samaan satsiin ja tänään meinaan paistaa ne pannulla. Saa nähä, onko ne koko perheen mieleen. Jos niitä tuntuu olevan vielä paistamisen jälkeen reilusti, pistän loput paistettuina pakkaseen.