Tälläseltä näyttää virkkaamani toppiyläosa, alias joku boleronnäköneneestäkiinniyläosa. En tiiä mikä tää on. Hihatin, jossa on myös edessä virkkausta...  

nahkalaukku%20004-normal.jpg

Paino 335g Tennesseetä, koukku 3 tai 3½. Ohje Novita Talvi 2006-lehti. Aiemmista väitteistäni huolimatta, tykkään tästä ja laitan tän sinne häihin. En aio rypistää nauhan kanssa tota etuosaa, kuten mallissa. Sen sijaan mietin, et laittaisko jonkin nauhan tohon alalaitaan vähä kokoamaan tota helmaosaa. Sit mietin, et jos ompelis yksittäisiä helmiä tohon etuosaan myös. Mustia.

Minul on töissä taas opiskelija mukana. Tää on miespuolinen hoitoalan henkilö, eli melko harvinaista. Asiakasmummot  on taas ihan ihmeissään. Kyseessä on kuitenkin ihan reipas nuori mies.

Eilen alotin syksyn ekan pianotunnin. Olin stressannu asiasta oikein kunnolla jopa yöllä, kävelemällä unissani. Mietin, että alotanko ollenkaan, kun se on tavallaan ylimäärästä ohjelmaa, mut sit kuitenkin päätin jatkaa. Pyysin, ja sain, helpompia kappaleita, kun niihin liian vaikeisiin (ainakin minun pikku pääni sisällä ajatellen) keväällä tyssäs, enkä oo paljo kesällä pianoa pimputellu.  Katotaas nyt kuin tän tätsyn käy.

Itteäni uhmaten ilmotin itteni myös taasen vesijuoksu/ -jumpparyhmään, jossa olin viime vuonnakin. Eka kerta ei tuntunu hassummalta, vaikka lähtö oli taas kun tervaa. Ehkä se siitä.

Vanhin poika, jonka isovarpaat märki keväästä asti, on tänään operoitu varpaistaan. Toivottavasti paranevat pian kuntoon.

Eka kirjakaupan lasku, ts. laskut on maksettu eilen elokuulta. Molemmilla pojilla on sielä tili, jotta saavat koulukirjat hakea tilille. Maksan ne kerran kuussa. Ihan kiva summa oli selällään, kun eilen vingutin pankkikorttia. Tähän saakka olen saanu pikkuhiljaa otettua kirjarahat (kun kyseessä oli vain yksi poika) s-bonustililtä. Nyt pitää kaiken järjen mukaan ostaa paljon ruokaa ja muutakin, että saa enemmän s-bonusta! Yllättynyt Tää oli varmaan sitä naisen logiikkaa.