Eilen olin viel töissä, eli nyt on eka lomapäivä. Menen töihin vasta viimenen päivä tätä kuuta. Nyt tuntuu kivalta, mut aika menee niin äkkiä, et vähä surullisena jo mietin, että kohta tää kuitenkin taas loppuu :C   Asioistahan pitäis aatella aina positiivisesti, joten alotetaanpa alusta: IHANAA, LOMA ALKO! Cool

Päivän kissakuva:

taka%20054-normal.jpg

Täytyy sanoa, että tää ei oo niitä kaikkein vilkkaimpia kissoja, tai sit se vaan jännittää meitä. Pääosin se vaan makailee. Leikit ei paljo kiinnosta. Voihan sillä olla koti-ikäväkin.  Ainoastaan pieni laserlamppu, joka sillä on kotonakin, sai siihen eilen illalla liikettä. Se seuraa sitä valoa.

Välillä kissa katoaa  ja ihmetellään missä se on. Meiän sohvavanhus on alta vähä repsahtanu ja Tipsu tunki ittensä sen kankaan ja pohjan väliin.  Nekku onnistu nappaamaan siitä kuvankin, mut siivousteknisistä syistä sitä kuvaa ette näe Jalka suussa

Päivän keskeneräinen neule -kuva:

taka%20033-normal.jpg

Tää yrittää olla Drops -huivi Koska ohjeet on vain suuntaa-antavia, ainakin lankojen osalta, on minulla taas tämmönen kummallinen lankavalinta (johonkinhan näitä varastolankoja pitää käyttää!) Seiskaveikkaa taas.  Tällä hetkellä on meneillään pieni purkausvaihe, johtuen siitä, et just ku miä ajattelin osaavani jatkaa ohjetta kattomatta kuvaa, tein väärin. Se siitä sitte. Ei oo tarkotettu telkkuneuleeksi.  Sitä varten piti eilen alottaa uusi. Sitä ei kannata vielä esitellä, kun on niin alkuvaiheessa.

Miesväki lähti vanhempieni mökille kiskomaan laituria järvestä.  Minun  täytyy lähteä kauppaan. Jääkaappi ammottaa taas tyhjyyttään. Ruoasta tuli mieleen, että mitä teiän kattimatikaiset syö?? Tää Tipsu syö kuivia naksuja ja juo vain vettä. Lisäksi on semmosta pussissa olevaa lihaisaa kissanruokaa, josta kattineiti nuolee vain kastikkeet! Ei se syö muuta. Elääkö se oikeasti niin yksipuolisella ruoalla?  No. Onhan se eläny tähänkin asti ja turkki kiiltää.