Kaikista keskeneräsistä töistä ekaksi valmistui karvapipo, jota ystävällisesti suostui esittelemään Tipsu. Samalla saadaan näkyviin päivän kissakuva. (Tiedän. Tää on vähä jo kiusaamista... Toisella menee hermot meidän kanssa.)

otto2-normal.jpg

Pipo ei kyl mahu tarkotetulle henkilölle, niinku epäilinkin. Pitää siis tehä toinen isompi. Näitä karvapipoja kyllä kulkee maailmalle, vaikka olis vähä ylituotantoakin.

Tänään kävin myös leipäkaupassa.

otto-normal.jpg

Sekä helmikaupassa. Olikohan sen nimi joku Sinooperi...  Oikeastaan kysynkin, mistä saa edullisimmalla hinnalla helmiä? Jostain verkkokaupasta vai?

otto1-normal.jpg

Minulla on ihan suunnitelma näille. Toivottavasti ei käy niinku yleensä, että ensin tehään ja sit jos mikään muu ei auta, niin luetaan ohjeet... Näin kävi äsken koolauksilleni. Eli ois pitäny lukea sen Minna-langan vyöte. Eihän siinä langassa oo kun 20% villaa ja loput tekokuitua. Ei oikein imassu väriä. Sit hätäpäissäni vyyhtesin vielä yhen lähes täyden kerän luonnonvalkosta Rose Mohairia ja heitin sen sinne väriin. Ei sekään oikein tykänny siitä väristä.  Nyt on siis taas ihmettelemistä mihin oikein käytän nää "uniikit" värjätyt langat. Ne ois oikeesti ollu nätimpiä valkosina. Nyt loppu kyllä koolailut vähäksi aikaa!

Huomenna lähtään osalla porukkaa Turkuun kyläilemään pariksi päiväksi, joten olen kerrankin hiljaa vähän aikaa.Tukittu