Alkaa väsyttämään tää lomailu. Ihan totta. Ihan kiva olla kotona, mut mitään ei oikeastaan tapahdu.  Tänään sain sentään vähän siivoiltua, joka nostikin tapahtumatasoa yhen pykälän.   Tuntuu, ettei ehi tehä mitään, vaikka ei ees tee oikeestaan mitään.  Selkä on tullu taas kipeäksi istumisesta. Neulomista olen nimittäin harrastanu ihan kivasti loman aikana.  Oli ekan kerran suorastaan mukava lähteä vesijumpalle eilen illalla. Tuli selälle muutakin liikettä. Jalka suussa Jaksoin jopa kävellä sinne, kun en ollu ollu koko päivänä ulkona. 

Viimeset langanpätkät sain pääteltyä tästä telkunkattomisneuleesta.

isokaulusliivi%20-09%20N-normal.jpg

Ihan mukavalta näyttää, vaikka onkin kalsarit jalassa.Nauru Tää on niin simppeliä sileää neuletta, että siks tää oli hyvä telkkuneule. Ohje löytyy Novita Talvi -lehti 2009. Siinä se on tehty Purosta, mut miä tein Isoveikasta. Aattelin, että jos ois joulunaikaan käyttöä. Painoa kertyi 575g, johtuen varmaan neuleen pituudesta.   Pidän tän toistaiseksi ite, vaikka tuntuukin karhealta... aika paksukin tää on.  Malli on kyl tosi kiva. Toi kaulus etenkin.

Kiitos huovutusvinkeistä ja helmilinkeistä. Aaa! Tästäpä tulikin mieleen, että käykää ihmeessä kattomassa millaista uusiokäyttöä Anneli on keksiny!