Onneks ei tupaan asti. Ekat lumet oikeestaan. Aiemmat on ollu lähinnä huurretta maassa. Nyt on kunnon loskat maassa.  Ei olla taas nenää ulkona näytetty. Vielä. Eilenkin tehtii sateessa pyörälenkki iltapäivällä. Tuola loskassa pyöräily ei vaan paljo innosta.

Päivän kissakuva:

taka%20066-normal.jpg

Lankojen suhteen ei oo tarvinnu yhtään pelätä. Tää kissa ei viiti leikkiä niilläkään. Välillä se tuijottaa, kun neulon, mut sit taas kääntää pään muualle, että ei vois vähempää kiinnostaa. Nekku teki lankalelun ja Tipsu otti sen vaan kainaloonsa ja jatko uniaan.

Päivän keskeneränen käsityö:

taka%20071-normal.jpg

Ainakin puol vuotta sitte tuli yks pipotilaus kaulaliinan kera. Liina on jo tehtynä, mut pipon teko näin kesän jäliltä tuntuu ihan tervasalta. Siksipä alotin tän tossa päivänä eräänä ja teen aina silloin tällöin pari kerrosta. Näin pitkälle oon päässy. Vähä näyttää, et koko ei oo riittävä, vaikka tää joustaakin kyllä reilusti. Lankana seiskaveikkaa yhdistettynä Tango Funiin.

Eilen katottiin Taru Sormusten herrasta viimenen elokuvaosa, eli Kuninkaan paluu. Nyt voitiin jo kattoa, kun ollaan saatu kirja luettua. Nekulle se oli uusi, mut miähän oon nähny sen jo aiemminkin. Kävi taas niinkun aina, jos on lukenu kirjan: elokuva on ihan pliisu. Pintaraapaisu suorastaan. Hyvät näyttelijät siihen on kyllä valittu ja elokuva pysyy silti yhtenä parhaimmista näkemistäni.