Kylläpä nyt ärsyttää toi koko rokotusjuttu!!!  En oo ikinä ottanu influenssarokotustakaan, vaikka oisin sen työn puolesta saanu.  Enkä oo sitä harmitellu. Nyt syyllistetään ihan tosissaan oikein uutisissa, miten tyhmä oot jos et ota.  Ja koulusta tuli lappu, että saako lapsenne rokottaa. Onko tää nyt ihan oikeesti ihan hirveä tauti, vai onko media suurentanu tän ? Välillä hyssytellään ja välillä pelotellaan.    Onko teille muille jo selvää mitä teette???

Synttärit tuli eilen vietettyä makeissa tunnelmissa. Lisäksi sain aloe vera -Nalle-lankaa, joka pääsi heti sukkapuikoille. En ihan täydelleen luota tohon aloe vera -juttuun, mut kokeillaanpa nyt tätäkin.     Sen sijaan mukavalta näytti Nalle kevät-väri, kirjavan vihreä. Siitä pitää tehä jotain ihan ajatuksen kanssa.

Eilen oli vieraiden kanssa puhetta vanhoista kasetti-nauhoista, joista joku oli tehny kangaspuilla kaikenlaista.  Blogeissa ja lehissä on näkyny myös virkattuja juttuja. Mutta! Enhän miä raaski niitä vanhoja tunnelmapaloja tuhota! Minulla on sohvan takana piilossa muovipussillinen vanhoja C-kasetteja, joita salaa kuuntelen. Rahisee ihankivasti :D Jotkut kuuluu kyl ihan hyvinkin. Jalka suussa

Kuvagalleriaan on päässy hukkumaan tää kuva pasuunankukista, jotka ei kesän aikana ehtiny kukkia ulkona. Nostin ne kylmien tultua sisälle, jolloin alko nuput aukeilla ja asunnon täytti huumaava sitruunainen tuoksu. Ensin luulin että isäntä oli tehny jotain uutta ruokaa, mut sit selvis syyllinen.

pasuunat%20sis%C3%A4ll%C3%A4-normal.jpg