Nekulla on koulussa tällä hetkellä ns. rättikässää. Ompelukonettakin käyttävät ajoittain pieniin juttuihin. Kotona meillä on hirmu pläjäys kankaita, jotkut suorastaan omituisia palasia.  Harvoin löytyy sopivaa. Homman voi kuitenkin tehä myös niin päin, että ensin kaivellaan kankaita, sit päätetään mitä tehään. Näin on toiminut Nekku. Tästä tuloksena on syntyny mm. tää olkalaukku.

olkalaukku%20-09%20N.jpg

Ei oo mitenkään erikoista, että hänen valintansa on just tää kiiltelevä kangas.Jalka suussa Opastusta on tietenkin annettu ja pyydetty, mut työ on pääosin ite tehty. Saumuri ja ompelukone alkaa tulla pikkuhiljaa tutuiksi.  Tällä hetkellä on kuulemma tekeillä jonkinlainen toppi. 

Kiva kun koneilla on käyttöä, niin ne ei tarvi seisoa kodinhoitohuoneessa pölyyntymässä koko aikaa. Minulla kun on toi ompeluinspiraatio niin harvoin. Olen kyl miettiny, et minkälaisen hameen voisin ommella Nekulle joulujuhlaan omasta häähamekankaasta jääneestä palasesta (sekin on kiiltävää :D)  Pallohameen mallia kattelin SK-lehestä, mut en oo innostunu viel kaavaa piirtelemään.

Sateista vapaapäivää oon viettäny. Kun on työpäivä, niin ei jaksa tehä kotona mitään. Kun on vapaapäivä, niin ei näköjään halua tehä kotona mitään. Merkillistä.