Sitä tuli äsken pianotunnilla. Nyt olen jotenkin päässyt kipuamaan "seuraavalle portaalle" siinä hommassa. En vieläkään osaa, niinkuin haluaisin, mut enää en "pelkää" sitä kapinetta. Oikein kun varoo soittamasta vääriä ääniä, niin sitä oikeaakaan ei kuulu, kun painaa niin varovasti. Nuottien lukeminen on selventynyt, vaikka siinäkin on vielä ajoittain suuria hahmotusongelmia.  Olen nyt käyny n.3vuotta harvakseltaan pianotunneilla. Välillä on tuntunu, että hanskat on lyötävä tiskiin, kuten viime kesänä. Sieltä se kuitenkin taas heräs henkiin.  Huilunsoiton jälkeen pianonsoitto on niin erilaista ja on huomioitava monia erilaisia asioita yhtäaikaa.  En luovuta, ennenkun saan sen pianon selälleen siihen jalkoihin. Jalka suussa

Korialla on just meneillään neuletapaaminenkin. Eipä tässä taaskaan ehi mukaan. Kohta lähetään musiikkiopiston matineaan, jossa soittaa sekä Nekku, että nuorempi poika.  Jännitys on käsinkosketeltavaa.

Sain toisen karvapipon eilen valmiiksi. Kyseessä oli siis tilaus; kaulaliina ja pipo. Liina tuli tehtyä sillon kesällä. Piposta tuli liian pieni ja tein toisen isomman. Nyt ne oottaa sovittajaa.

Hessukeko%20-09.jpg

Laitan itelleni muistiin, että pienempi pipo on tehty puikoilla n.3 ja silmukoita 24s puikollaan. Isommassa on kait 3½ puikot ja silmukoita 2 x 24 ja 2 x 26.