Kyllä on olevinaan rankkoja päiviä töissä, kun on jotain isompaa muutosta meneillään. Muutto on tehty, mutta tavarat on ihan sekasin. Asiakastyö pitää silti saada tehtyä, vaikka muuton kanssa on heiluttu. Pyöräilymatkatkin on uuden toimiston myötä pidentyny, eikä puhti meinaa riittää.  Katotaa nyt vaan päivä kerrallaan.

Eilen olin kirkossa kuuntelemassa musiikkiluokkien konserttia. Oli oikein kauniin kuulosta. Se oli eka kirkkokonsertti heille. Kirkossa on se kaiku jotenkin niin erilainen, että kaikki kuulostaa suuremmalta. 

Puikot on heilunu vähä joka päivä, vaikka ei niin paljo kerrallaan. Teen vähä yhtä ja sit vaihan toiseen, kun vähä tympii sen ison villatakin tekeminen.  Kaikki etenee, mut mikään ei meinaa valmistua. Niinhän se menee. Nää astetta suuremmat hanskalapaset tuli kuitenkin pesua vaille valmiiksi. Ekat oli siis lastenkokoa ja nää isommat on naisten koko. Pitäis ehkä viel tehä miesten koko, kun muistaakseni se on minun kouran kokonen  pestynä :D En älynny heti aluksi laittaa jotain merkkiraitaa erotukseksi, joten virkkasin jälkikäteen lapasen suihin nirkot mustalla.  Suunnitelmahan oli pestä nää kaikki köntässä ja lisää tulee vissiin vielä. Meinaan pestä uuestaan nää kauan sitte tehdyt virkatut tossutkin, jos vaikka vähä  vielä kutistuisvat.

pesem%C3%A4tt%C3%B6m%C3%A4t%20-09.jpg

Kyseessähän on siis Novitan Huopanen  ja kasin puikot. Ohje vyötteestä. Pienemmät painaa 105g ja isommat 140g. Varren olen tehny molemmissa himpun ohjetta pidemmäksi.