Heippa! Kirjoitan täältä ruudun toiselta puolelta. Silmänisku

3 päivän iltavuoroputki tehty. Päätin tehä vielä eilen neljännen, kun oli sairaslomaa. Tänään on vapaa. Sopivasti sinänsä, kun Nekku kävi eilen rokotuksessa ja nyt onkin pientä lämpöilyä, eikä mene kouluun.  Ollaan sitte molemmat kotona.  Käsi on tosi kipeä, kuten oli silloin minullakin rokotuksen jälkeen.  Kaksi päivää kesti ja sit katos ihan tyystin.

Nuorempi poika oli viikonloppuna ihan kuumeessakin ja pelkäsin, että tartuttaa Nekkuun just ennen rokotusta.  Se kuume meni ihan päivässä ohi, eli tuskin mitään röhkynuhaa ainakaan.  Pojat ei oo vielä rokotuksia saanu.

Eilen illalla tuli telkasta Madonnan konsertti ja hyydyin sitä vielä töiden jälkeen tuijottamaan. Oli ihan hyvä.  Samalla eteni kaikki neljä neuletta, jotka on tällä hetkellä niinku enempi työn alla.  Tällä menolla ei kyllä mikään valmistu. Päättämätön

*perussukat (varsi tehty)

*hanskalapaset (ekaa lapasta varressa kikkailen värien riittämiseksi)

*huivi Dropsin ohjeella (neuleosuus aika loppusuoralla, reunaan tulee vielä virkattu osuus)

*neuletakki Novita-lehestä (taka- ja toinen etukpl tehty)

Eilen kävi aika jännä juttu, kun tää mailma tuntuu välillä niin pieneltä. Meillä on töissä ollu jonkin aikaa opiskelija, joka sitte eilen lyöttäyty minun matkaan. Jonkin ajan kuluttua aloin ihmetellä hänen sukunimeään, että ompa tuttu. Kyseessä olikin mieheni edesmenneen ystävän tytär.  Ihan tuttu mies oli meille kaikille, mutta hänen perhettään en ulkonäöltä tullut tuntemaan.  Tämä tytär on ihan saman näkönenkin, kun isänsä. 

Illalla vie tieni musiikkiopiston matineaan, jossa poika soittelee trumpetilla. Ei pitäis tietystikään käyttää sanaa "soittelee", kun toinen puhaltaa ihan tosissaan. Jalka suussa

Meinasin kirjottaa, että mukavaa keskiviikkoa, mut nythän onkin vasta tiistai! No sitä sitte!