Photobucket

Sain Leenuliinilta ja Pikku Possulta jouluisen tunnustuksen. Kiitos! Pientä piristystä tähän joulunalusaikaan tarvitaankin.   Yritän koko ajan ajatella positiivisesti, mut se on oikeesti vaikeeta, kun pää on ihan liian täynnä. Ei oo ees toisessa päässä putkea reikää, josta vois vanhimmat asiat pudottaa pois.  "Muistikortti" on täynnä.   Annan tunnustuksen sekä Leenuliinille, Pikku Possulle,  että edelliseen kirjoitukseeni kommentoineille, eli sieltähän löytyy Marjut. Olkaa hyvät!

Töihin ois tarvittu taas kerran viikonlopun ja iltojen sairaslomapaikkaajaa, mut en ollu kuulevinaankaan. Ei pysty. Kyllä kait joku muu sit taas joutu hommiin.  Minulla on kuitenkin taas seuraava viikonloppu töitä.  Hommat pysyy vaan kiikun kaakun hanskassa. 

Pitäis kuitenkin ajatella positiivisesti, tai asiat menee vielä huonommin.  

Tänään kävin markkinoilla ja ostin kivan seinävaatteen.

markkinoilta.jpg

Se on tehty paksusta matonkuteesta solmimalla ja pitkin matkaa kulkee takana poikkipuu.  Värit ei nyt oikein oo oikeat, mut tää on tämmönen sinisävynen. Aion laittaa tämän meiän alakerran käytävän seinälle, kun se on paikoin aika ankeen näkönen.

Lisäksi pussiin pääsi pari pakettia mehiläisvahakynttilöitä ja eläinsuojeluyhdistyksen kissakalenteri.  Aiemmilta markkinoilta on tullu ostettua myös saippuamassaa, mut en oo ehtiny sitä vieläkään kokeilemaan.

Vielä oli minulla jemmassa tää viime jouluinen sivupohjanikin.