Saatiin ennen joulua nupullaan oleva amaryllis. Koska siinä on punanen koriste ruukun ympärillä, luulin jotenkin kukkaa samanväriseksi. Sitte se aukasi nuppunsa ja kas! Se onkin pinkki! Toinen kukkavarsi on vielä nupullaan.

amaryllis%20002.jpg

Pakkasta on ollu aamusta 25 astetta. Olin puol päivää töissä, mut ei se kylmä ainakaan minua haitannu. Työauto ei tosin oo lähteny enää kolmeen päivään käyntiin.  Muuten töissä menee jo vähä iisimmin. Joko on rauhallisempi jakso, tai sit oon muuten vaan saanu vähä otetta siitä hommasta.  Pari päivää ois vielä töitä ja sit onkin puoltoistaviikkoa lommoo!Cool

Minusta on kiva kun on pakkasta ja lunta, kun on kerran talvi. Annetaan kyytiä ilmastonmuutokselle! Toivottavasti tää myös pysyy. Hiihtämään ois kiva lähteä, kaivoin jo monotkin esiin, mut sitä en o vielä tarennu. Vanha nilkkavaivakin on taas muistutellu itestään.

Nyt tarvis taas tehä lankainventaario ja katsastaa "urheilu" -tulokset.  Sehän sopii minulle, joka rakastan kaikkia listoja, (myös töissä, työkaverien iloksi).

Eilen käytiin elokuvissa kattomassa se uusi Täällä pohjantähden alla. Olihan se ihan hyvä, mutta silti vähän ihmetyttää miksi piti tehä uusi, kun yksi oli jo tehty? Onhan tää tietysti vähä tuoreempi näkemys, mut kuitenkin seurataan samaa juonta. Pitäis oikeastaan lukea koko eepos taas uuestaan. Se on kuitenkin yks parhaimpia kirjoja joita on tullu luettua.

Eipä tässä sitte muuta tällä kertaa. Haudi!