Ainakin rätin osalta Silmänisku

tiskir%C3%A4tti%20-10%20004.jpg

Jotain nimetöntä puuvillalankaa kohtas määränsä pään tässä tiskirätissä.  Tää on olevinaan korinpohjaneuletta, 4½ puikoilla.

Vähä kurjalta tuntu loman jälkeen töihin lähtö, mut menihän se ilta kuitenkin. Tänään on helpompaa, kun on eilen harjoteltu :D  Tohon min eväspolitiikkaan pitäis keksiä jotain ratkasua. Inhoan eväiden tekemistä, mutta en halua kuitenkaan käydä missään kuppilassakaan. Ostan yleensä lähikaupasta jotain syötäväksi kelpaavaa. Ja koska haluan juoda kahvia (jota ei voi juoda paljaaltaan), ostan jonkun kolmioleivän tai vastaavaa. Jos ostan valmisruoan, niin sitä ei voi kahvin kanssa syödä.  Noi pikaostokset tuppaa vaan olemaan aina samanlaisia. Miten ihmeessä saan itteni skarpattua panostamaan eväiden tekoon??  Iltavuoroon vielä vois tehäkin, mut aamut on menoa ja meininkiä. Hyvä että ehin syyä, kun herään niin myöhään (ja sitä ei tosiaankaan voi aikaistaa!).

Kertokaas jotain eväsvinkkejä. Voi olla isompitöisempääkin, jos ne voi tehä vaikka edellisenä päivänä. Mitä te ite syötte töissä?