Tulin töistä kotiin ja mitä olikaan ilmestyny meiän lumiselle terassille! Olin jo ihan unohtanu koko jutun! Pakko oli ottaa kuva, vaikka valaistus ei enää ollukkaan parasta laatua.

1264690401_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saatiin sukulaisilta pirttikalusto, kun hankkivat uuet. Tälläsiä olen aina halunnu! Nyt mahtuu kesällä isommatkin eväät pöyälle! Voiaan syyä oikeen kunnolla.Cool Tässä voi levitellä ruokailujen välissä vaikka vähä käsitöitäkin. Heti tulee mieleen, että jonkinlaisia pepunalustyynyjä vois jostain ettiä tai tehä. Eihän meillä terassi oo talvella ollenkaan käytössä, mut annas olla kun tulee ekat kevätlämpöset!!

Kiitos kaikille parantelu- ja kaikennäkösistä kommenteista. Tänään olin jo töissä ja jaksoin tehä kaikki työt aika hyvin. Vatsaa koskee edelleen jonkinverran. Iltaa kohti tietty enemmän, johtuen kaikista päivän syömisistä, luulen ma.

Jotain käsityötä pitäis vissiin alottaa. Eilen tein aika pitkälti sitä alottamaani lapasta ja huomasin tehneeni oikein emämunauksen.... Niin typerän, että sitä ei voi ääneen sanoa. Eikä ees kirjottaa. Tästä johtuen, alko homma vähä maistumaan puulta. Aion kuitenkin tehä lapaset loppuun ja toistaa sen saman typerän virheen siinä toisessa lapasessa.  Mut jotain uuttakin vois vähä tähyillä.