Kokeilin taas tehä vähän koruja. Ennen joulua tein 3 helmet, joista tais kuvat jäädä ottamatta, kun ne lähti maailmalle.  Kaapissa on ollu jemmassa Ju-Ju-kirjakerhon alotuslahjana tullu korusetti, johon kuulu myös korviskoukkuja ja semmosia naulan näkösiä tappeja, joiden käyttöön sain neuvoja Kuusamalta.  Hänen blogistaan voi muutenkin käydä kurkistelemassa koruja. Niitä löytyy sieltä enemmänkin.  Minun aikaansaannokset näyttää tältä.

korut%20-10.jpg

Noiden tappien käyttö ei tosiaan ollu yksinkertasta. Niissä tuli oikeastaan ihan hiki ja tuska. Kärsivällisyyskin oli koetuksella... En meinannu millään saada sitä päätä kääntymään uudelleen itsensä ympärille kiinnityksessä. 

Ton punasen rannevekottimen tarpeet olen ostanu kauan sitte käsityömessuilta ja teinkin sen jo ennen joulua.   Kaulakorut on korulukoilla kiinnitettäviä ja niissä on se semmonen pienen helmen näkönen litistettävä lukitussysteemi, jonka se kaupantäti minulle neuvoi. Se on minusta aika kätevä.  Toisessa korussa on käytetty myös sitä naulan näköstä tappia, toisessa on "luova viritys".

Nää on nyt olevinaan setti punaset, ja siniset.  En tiiä miten noita korviksia voi käyttää, kun ei ole aidot koukut. Ehkä hetkellisesti.

Ei tää koruilu kyllä lankojen kanssa painimista voita, mut onhan se kivaa vaihtelua.Silmänisku