Niistä Nekun pyytämistä lapasista. Tein yhet samalla mallilla, kun pipon kuvio. Liian pienet. Ja kuvio ei näytä oikein kivalta lapasissa.  Miksi pitää tehä ensin aina pientä ja sitten sopivaa? Sama juttu kun pipoissa. No nää pienet käy nyt sitte pariksi sille pienelle pipolle.

Isompiin lapasiin tein vain kaksi vaatimatonta palmikkorivistoä kämmenselän puolelle.  Hyvin kelpas. Itse asiassa niitä on jo pidetty ennen tän kuvan ottamista.

Minna-lapasia%20-10.jpg

Kirjastossa käydessäni näin semmosen jutun, että sinne yhteen nurkkaan oli tehty semmonen stressinpoistonurkka. Oikein kyltin kera. Nojatuoli ja vieressä kori, jossa lankoja ja puikkoja, pari alotettua ja keskenerästä työtä.  Aika kiva oivallus.

Ja arvatkaapa mitä! Nekku on saanut kunniaa koulussa, kun oppilaiden piti haastatella vanhempiaan ja mitä kirjasarjoja ne on lapsena lukenu.  Nekulla oli hirmu luettelo ja KENENKÄÄN muun äiti ei ollu lukenu Tarzan -kirjoja!!  Jonkun isä sentään oli. Jalka suussa

Muistan kun lapsena koulussa oli kirjasto koulun pihapiirissä. Raahasin kirjoja kotiin muovipussitolkulla. Ei meinannu välillä kahvat kestää. Mitenkähän miä ne kaikki oikein ehin lukea.   Toiset ne lukee määrällisesti paljo ja toiset lukee vain laatua. Velipoika lainas ala-asteella kirjan "Kansojen historia" ja minun oma poika lainas kirjan aiheesta "Kivet ja mineraalit".