Tekeekö kukaan muu näin " fiksua" tilastointia??ItkuJalka suussaNauru Jotta voi seurata tilannetta, pitää tietysti olla mihin verrata, joten edellisen vuoden juttuja suluissa.

kävely x 18 (2008 x 5)   Sauvakävely on näköjään vaihtunut sauvattomaan kävelyyn ja on näköjään himpun lisääntynytkin. Minimaalisesti.

hiihto 26km (2008 29,5km) Hiihtokilometrit on vähentyneet. Aijai!

vesijuoksu x 15 (2008 x 6) Tässä pääsin paremmaksi, johtuen siitä, että edellisvuonna en kevätpuolella vielä ees harrastanu tätä. :D On siinä kuitenkin yli puolet enemmän!

luistelu x 2  Tää on ihan uus juttu. Pystyssäkin pysyin!

sauvakävely x 7 (2008 x 18) ks. kävely

(2008 jumppa x 2) Mitä tää on ??

(2008 kuntolaite x 6)  Tää on jääny, vaikka laite on meillä kotona. Vanhempi poika nostelee siinä painoja ja joutuisin aina siirtelemään niitä, jos aikoisin jotain tehä. Liian vaivalloista.

sulkapallo x 1 (2008 sulkapallo x 1) Tätä on vähän vaikea mitata. Ihan pienestä pallonläiskinnästä en kyllä oo laskenu. Vaunuillessa tää on kyllä ihan kivaa. Penskana pelattiin kaverin kanssa päivittäin.

(2008 uinti 1km) Tää on vähä sääli, kun pääsen uimahalliin ilmaseksi. Ehkä toi vesijumppa/-juoksu on verottanu tän pois. Alkaa nääs nahka kuivumaan. :D

pyöräily koko vuonna 1110km (2008 1063km)  Jes! Jes! Jes! Ja 3-kertainen hurraahuuto! Tässä tosiaan ylitin itteni!! Nyt ois tarkotus ostaa uus pyörä, joten en oo viel alottanu pyöräilykautta, kun kilsat menee muuten sekasin. Eihän siinä pyöräilyssä oo muuten mitään itua!!

Jos jaksoit lukea listan loppuun, voit ehkä jo veikkailla, onko minulla siis Asperger, vai kenties jokin muu sairaus?? Yllättynyt