Hahaa! Meikäläinen pysyi vielä pystyssä! Puol tuntia luistinten päällä teki terää jaloille...  Jalkoihin kävi lonkista alaspäin.  Oikeastaan olisin  halunnu hiihtämään, mut Nekku sai päättää. Ens kerralla minä päätän. Nii.

Ennen uusien neuleiden alottamista teetätin itelläni yhen kuvion enkelikappaan.

kappavaihe.jpg

Vielä puuttuu enemmän kun tarpeeksi. Ja tarkotushan oli tehä nää olkkariin, jossa on kaks ikkunaa. Eli toinen on vielä alottamatikin.  Kaippa ne joskus valmistuu. Virkkaaminen käy selvästi enempi hartioihin, kun neulominen.  Varasin muuten toisen hieronta-ajan ensi viikolle. Tää uus hieroja oli ihan ok.  Se hiero kädetkin tosi hyvin. Ja ne oli kyl sen jälkeen tosi kipeet.

Nekku on pyyelly lapasia samasta langasta, kun aiempi vaaleanpunanen pipo. Aattelin yrittää samaa kuviota lapasen päälipuolelle.

Sen verran oon ommellu, että sain lyhennettyä ne aiemmin tekemäni kietasuhousut, kun lupasin ne työkaverille ammoin syksyllä.  Se se vasta olikin iso homma :D Jotkut korjaushommat vaan jää ja jää. Vielä ompelin käsin Nekun yhen ulkohanskan, joka hajos viime talvena heti parin viikon käytön jälkeen.

Tänään on muuten viimenen päivä osallistua arvontaan!