Joskus syksyllä kirppikseltä löytyneestä Minna -langasta, jonka koolasin lokakuussa, syntyi kaksi pipoa. 7-numeron puikoilla oli nopea kilkutella. Ensin tein lehen (Novita Talvi 2007) ohjeen mukaan ton pienen. Koska lanka ei ollu vastaavaa, niin koko on aika snadi. Mahtui kuitenkin venyttämällä Nekun päähän.

Nean%20pipo%20ja%20pikkupipo%20-10.jpg

Nekku ois halunnu sen itelleen, mut päätin tehä toisen vähä isomman. Lisäsin yhden mallikerran verran silmukoita ja puoli mallikertaa korkeutta. Toiveena oli myös tupsu. 

Kaupassa ehin jo käydä viettämässä aikaa. Ruokaostoille lähin, mut sit muistin, että kengät pitää ostaa ja rintsikatkin oli loman ostotavotteena. Joudun vissiin menemään vielä uuelleen ettimään, kun tavote ei täyttyny kymmenen sovituksenkaan jälkeen. Inhoan rintsikkaostoksia.  Eikä niitä kenkiäkään löytyny. Tarvisin työ yms. -käyttöön talvikengät, helppokäyttöset, kivan näköset jne. Olen kävelly jo toista talvea pojan vanhoissa kengissä, kun en o muka löytäny mieleisiäni... Ne on kyllä ihan kivat muuten, mut vähä sais olla isommat.  Ei o ollu kiirettä, kun minul on kuitenkin toiset "paremman käytön"-kengät, eli ns. naistenkengät, kuten mieheni sanoo. Ei siis mitkään maiharit.Jalka suussa

Ruokaa ostin kuitenkin kassikaupalla. En tykkää myöskään ainaisista ruokaostoksista, joten ostan reilusti, ettei tarvi koko ajan lampata kaupassa.

Tänään menen iltapäivällä hierojalle. On ollu vähä huonoa tuuria hierojien suhteen, kun se yks vakihieroja muutti toiselle paikkakunnalle. Viimein löysin uuen, joka jäikin heti äitiyslomalle. Nyt kokeilen tätä työkaverin suosittelemaa. Jos se ei mene tänään  lääsmimiseksi, niin alan sitten käydä tällä. Kyllä se pitää tuntua kun hierotaan.

Illalla meinaan mennä jopa vähän kyläilemään yhelle ystävälle. Se on aika harvinaista, kun ei tu nykyään käytyä oikein missään muualla kun töissä.

Hei!! Kukas tulis korjaamaan ton meiän kuusen pois???? Onko muilla vielä kuusia....?