Kuva0064.jpg

Nää pari ekaa kuvaa on vähä huonolaatusia, kun olen ottanu ne kännykällä kesken hiihtoreissun. Nekku se siinä puskee mäkeä ylös.

Alakuva on minusta jotenkin mystinen. Tää hiihtopaikka on semmonen, jossa miä ite olen lapsena hiihtäny koulun liikkatunneilla. Tästä eteenpäin meni ennen latu. Nyt reittiä on supistettu.  Mikähän siellä on taapertanu, kun on vaan jälet jääny.

Kuva0065.jpg

Alla on tammi meiän portilta ja tallin kulmaa. 

Talvi.jpg

Toiseen suuntaan näkyy tuija, tai sypressi, tai mikäliesensuuntanen. Se on ihan jakaantunu kovan painon alla. Tytöt on tehny majan sen taakse.

Talvi%20%281%29.jpg

Äsken kävin hiihtämässä pari kilsaa. Enempää en voinu, kun peukalot alko palelee.  Sitä en voi olla ihmettelemättä, miksi  yleisen latureitin lähellä tehään mettätöitä hiihtoaikaan!?!  Arvatkaa oliko taas havuja ladulla. Yhes toisest paikkaa oli pari vuotta sitte sama juttu. Eikös niitä nyt mitenkään voi tehä semmoselta alueelta muuhun aikaan?  Kyselee mettätöistä mitään tietämätön.

Vapaapäivää tässä pitelen ja mietin, että kukahan alottas nyt nää kotihommat. Kaalilaatikkoa ois suunnitelmissa tehä ja siivota ees yks huone. Pyykit sentään pyörii ihan itekseen.

Neulerintamalla tasaista etenemistä, mutta ei mitään valmista.

Aamusta päivä alkaa!!!