Nyt alkaa lääkearsenaali pikku hiljaa nousta, eli lisää lääkkeitä, silmät liikkuu vielä!!Yllättynyt 

 Aika fossiili olo alkaa olla, kun pitää sydänfilmissäkin käydä 2 viikon välein. Rytmihäiriölääke siis alkaa uudelleen ja lisäksi ärsyyntyneelle vatsalle rauhoittavaa.  Tuntuu, kuin joku painais koko ajan nyrkillä palleaan.

Alkuviikosta jaoin töissä yhelle asiakkaalle lääkkeet dosettiin ja totesin, että hänellä on samaa sydänlääkettä, kuin minullakin. Sillon oli jo vatsa kipeä ja säälittelin sitä mummelia, että onkohan silläkin. Huomasin, että hänellä on lisäksi vatsalääkettä ja manasin mielessäni tätä vanhusten lääkearsenaalia.  Eipä aikaakaan, kun sain ite samaa lääkettä! Nyt en osaa päättää, hankinko seuraavaksi nesteenpoistolääkettä, vai ehkä muistilääkettä, niin pääsisin samaan sarjaan asiakkaiden kanssa. Jalka suussa

Huomenna on pakko päästä töihin, kun täälä kotona tulee vaan kipeämmäksi. Yritän psyykata oloani paremmaksi ja heivasin petivaatteet pihalle pakkaseen.  Ja kyl yks kerros pitää jotain neuletta ainakin tänään saada aikaseksi!

Lopuksi täysin tarinaankuulumaton kuva, eli Nekku soittamassa musiikkiopiston matineassa.  Jännitys on aina kova, niinkun asiaan kuuluukin. Ajan  myötä sitä oppii jonkin verran olemaan huomioimatta, mutta kyllä minuakin aina jännittää, vaikka ois minkälaiset kissanristiäiset.  Sitähän sanotaankin, että esitys on pilalla, jos ei yhtään jännitä. Silloin ei ehkä osaa olla riittävän tarkkana ja lopputulos on liian "kesy".

1264590834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e